Dans modern

Timpul pentru dans a venit! Elibereaza-ti energia si vino la dans!!

Cu totii stim ca practicarea unui sport de echipa in mod organizat poate face bine copilului in mai multe feluri. Pentru cei mici este imperios necesar sa faca miscare pentru o dezvoltare armonioasa fizica (a oaselor, a inimii, a muschilor), dar si psihica (capacitatea de a lucra in echipa, de a comunica cu ceilalti, de a socializa si de a se imprieteni cu persoane de varsta lor).

Noua optiune, care in multe tari occidentale a ajuns sa fie chiar terapie alternativa pentru copiii cu sau fara probleme de sanatate, este dansul.

Cursurile de dans sunt o activitate care sa ii ajute sa creasca frumos din punct de vedere fizic, dar si psihic.

Prin dans, cei mici pot ajunge sa scape de inhibitii, sa fie mult mai comunicativi si deschisi oricarui tip de activitate si implicit sa reuseasca sa isi dezvolte abilitati benefice pe tot parcursul vietii.

Nu in ultimul rand cursurile de dans duc la evitarea unei educatii negative, antisociale datorate contactului cu un anturaj neadecvat. La cursurile de dans vor invata sa respecte coregraful si regulile unui sport organizat pe echipe si isi vor strange in jurul lor o comunitate de prieteni cu aceleasi pasiuni ca si ei.

De asemenea, cursurile de dans pot fi raspunsul cautat de parinti daca la ora actuala copilul isi petrece ore in sir in fata calculatorului sau pe retelele de socializare.